Acai

I lager
NutraSmart
249 kr/st
(Totalt 249 kr)
3 st
223 kr/st
(Totalt 669 kr)

Acai

Produktinformation

Information


Det finns många skäl att kalla Acai för superlivsmedel. Bären innehåller stora mängder antioxidanter, vitaminerna B1, B2, B3, vitamin E, vitamin C, fosfor, kalcium, kalium, fiber, proteiner och goda fettsyror.


Acai-bären påskyndar kroppens metabolism och hjälper dig att bli av med extrakilon genom att bränna fett tack vare det höga innehållet av fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som inte produceras i kroppen. Dessutom kan Acai-bären kontrollera aptiten med sitt höga fiberinnehåll som mättar hungern. Det hjälper även till med korrekt förflyttning av maten i matsmältningssystemet. Och detta hjälper verkligen till att göra av med överflödig mat i kroppen i stället för att omvandla maten till fett.


De osannolikt höga nivåerna av antioxidanter i Acai får dig att känna dig yngre och kan också hjälpa till att minska medicinska problem som cancer. Forskning visar också att antioxidanter kan hjälpa till att reglera kolesterolnivån i kroppen.


 


Egenskaper


 


-          3-6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär


-          30 gånger mer antocyanin än ett glass rött vin


-          Idealiskt för att bibehålla långsiktig viktminskning


-          Förbättrar kroppens metabolism


-          Högt innehåll av Omega-3 och Omega-6


-          Stärker immunförsvaret


-          Ger energi


-          Högt innehåll av vitamin C och fiber


 


Anvisningar


1 kapsel 2 gånger dagligen. Intas i samband med måltid.


 


Obs!


Denna produkt bör inte användas av gravida eller ammande mödrar. Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta en varierad kost.


Kosttillskott ska inte tas av personer under 18 års ålder.

Innehåll

ACAI (Euterpe oleracea) 350 mg

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll ACAI (Euterpe oleracea) 350 mg
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.