Fat Blocker

I lager
NutraSmart
169 kr/st
(Totalt 169 kr)
3 st
152 kr/st
(Totalt 455 kr)

Fat Blocker

Produktinformation

Information


Fat Blocker innehåller Chitosan, som är ett fiber som binder sig till fettet i kosten. Detta  gör fettet oupptagligt för kroppen. På så sätt går fettet från kosten genom kroppen ospjälkat.


Detta innebär att kroppen är hänvisad att ta av kroppsfettet för energiproduktion istället för fettet som kommer in i kroppen med kosten. Chitosan kommer från chitin, en aminopolysackarid-fiber som utvinns från skalen på skaldjur från havet.


Substansen har studerats mycket noga i en lång rad studier som visat att det verkligen fungerar som en fettabsorberare. Chitosan har visat sig kunna absorbera upp till 12 ggr sin egen vikt av fettsyror som sedan förs ut ur kroppen.


Chitosan har även förmågan att binda till sig oönskade kolesterolpartiklar vars nivå på detta sätt kan sänkas i kroppen.


 


Instruktioner
Två kapslar intas 30 minuter före måltid upp till 3 gånger dagligen. Intas alltid tillsammans med ett glas vatten. Tillskott innehållande fettlösliga vitaminer (A, D, E och K) och/eller fettsyror ska tas minst två timmar före eller efter intaget av Fat Blocker.


 


Highlights


 


-          Hungerdämpande


-          Minskar kolesterolvärdet


 


 


Vänligen läs


Du bör inte ta Fat blocker inom 2 timmar före/efter att du tagit ett tillskott av fettlösliga vitaminer (A, D, E och K) och/eller tillskott av essentiella fettsyror som T.ex. omega-3. Fat blocker rekommenderas inte till barn, gravida eller ammande kvinnor. Kom ihåg att kosttillskott inte ska ersätta varierad kost.


Kosttillskott bör inte tas av personer under 18 år.

Innehåll

Chitosan 500 mg

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

People who bought this product also bought:
Acai...
249 kr
Motverkar för tidigt åldrande och gynnar allmänt välmående och viktminskning....
 
 
   
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll Chitosan 500 mg
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.