Helsingor Pills X-STRONG

I lager
Therma Nutrition
91 kr/st
(Totalt 91 kr)
504 kr/st
(Totalt 504 kr)
3 st
495 kr/st
(Totalt 1 485 kr)

Helsingor Pills X-STRONG

Produktinformation

Helsingor Pills X-STRONG sparar inte på krutet utan vi kan GARANTERA dig resultat och att du blir nöjd.Helsingörspiller är hjälpmedlet som kommer göra att just du lyckas. Det här är en fettbrännare och viktminskningsprodukt som fungerar för alla!

Med Helsingor Pills X-Strong kommer du inte märka någon skillnad från tidigare generationer av Helsingsörspillret (som gick under namnet Letigen) utan du bränner fett på samma sätt som med de gamla som då innehöll ephedra eller efedrin.


Helsingsörspiller är ett bantningspiller som är tillverkat av hundra procent naturliga ingredienser. Det finns inga kemiska, syntetiska eller konstgjorda ämnen alls tillsatta, utan pillren innehåller bara växtextrakt. De gör att du kan gå ner i vikt eftersom de bränner fett och minskar hungern.

Här är några av fördelarna med Helsingor Pills X-Strong (Helsingörspillret):
* Du Slipper må dåligt
* Du Ökar ämnesomsättningen
* Du Får mycket energi och livsglädje
* Du Slipper att vara hungrig och energilös
* Du Slipper räkna kalorier, points eller läsa i tabeller


Har du kämpat länge med att försöka gå ner i vikt utan resultat eller har du svårt att hålla din vikt nere efter bantningen?

Helsingor Pills X-Strong ökar din ämnesomsättning med 25 -35 % och dina hungerkänslor dämpas eller försvinner genom ämnen som fungerar som kroppens egna adrenalin: Det ökar blodtrycket så att blodet rusar snabbare genom kroppen. Blodet levererar syre till kroppscellerna. Dessa kroppsceller använder syre och fett för att producera energi (metabolism). Så när du tar Helsingor Pills, får du mer energi och därför bränner mer kroppsfett. Det är därför Helsingörspiller även används som en så kallad fettförbrännare.


Med Helsingor Pills X-Strong ökar du inte bara förbränningen utan du får även mer energi till att leva ett mer aktivt liv. Aptiten minskar avsevärt och om du dessutom ser över dina kostvanor lovar vi att du kommer att få ett kanonresultat som håller.DOSERING
1-2 kapslar, bäst effekt före frukost och innan lunch tillsammans med 50-100cl vatten.
Vi rekommenderar att du börjar med 1 kapsel och testar dig fram. Tag aldrig fler än 6 kapslar under 24 timmar.FÖRPACKNING
60 snabbverkande kapslar.ATT TÄNKA PÅ
Detta näringstillskott är inte lämpligt för personer under 18 år. Rådgör först med läkare vid samtidig användning av andra medel och stimulansmedel som koffein. Får inte användas vid hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, glaukom, sköldkörtels-, njur- eller prostataproblem. Får inte användas om du är gravid eller ammar. Överskrid inte rekommenderad dos.

Innehåll

INNEHÅLL
900 mg Helsingor Pills Complex, L-Tyrosine, Beta-Phenylethylamine, Green Tea Extract, Chitosan Extract, Green Coffee Bean extract, Bitter Orange, Hoodia Gordonii, DL-Phenylalanine.

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll <p><strong>INNEH&Aring;LL<br /> </strong>900 mg Helsingor Pills Complex, L-Tyrosine, Beta-Phenylethylamine, Green Tea Extract, Chitosan Extract, Green Coffee Bean extract, Bitter Orange, Hoodia Gordonii, DL-Phenylalanine.</p>
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.