Icariin X99

I lager
SmartXLabs
243 kr/st
(Totalt 243 kr)
3 st
214 kr/st
(Totalt 641 kr)

Icariin X99

Produktinformation

Från SmartXLabs kommer nu Icariin X99 som är en mycket kraftfull produkt för ökad förmåga och sexlust.

Förrutom detta hjälper Icariin X99 även med att öka muskeltillväxten tack vare stimulering av kroppens naturliga testosteronproduktion.

Icariin är den aktiva komponenten i växten Epimedium, även kallad Horny Goat Weed, som använts i den kinesiska folktraditionen under flera decennier.

Enligt legenderna observerade herdar att deras får blev mer sexuellt aktiva efter att ha ätit av växten. Växten används numera för att normalisera en minskad sexlust, samtidigt som den ger dig mer förmåga och motverka din trötthet.

Lugn, energi och lust
Studier visar att Icariin X99 agerar genom att öka nivåerna av epinephrine, serotonin och dopamin – när dessa är onaturligt låga – vilket leder till en energigivande effekt. Den balanserar även för höga kortisolnivåer och ger därför en antistress-effekt. Det finns också bevis för att epimedium kan både normalisera låga nivåer av testosteron och stimulera till ökning, vilket kan vara en av förklaringarna till att Icariin X99 ökar sexlusten och den sexuella förmågan.

Våra kvalitativa produkter från SmartXLabs ger ett bättre upptag och innehåller färre biprodukter än lägre koncentrerade extrakt som finns på marknaden.

Det tar normalt 3–5 dagar av intag innan du känner en ökad sexlust och prestation. För att se och känna ökad muskelstyrka tar det normalt något längre tid (ca 2–3 veckor).

Icariin X99:

• Förbättrar Uthålligheten
• Prestationsförmågan stiger
• Ökar Sexdriften
• Ger en Ökad Sexuell Förmåga
• Ökar kroppens produktion av Testosteron

Dosering
1 kapsel, två gånger dagligen.

Förpackning
60 kapslar – en månads förbrukning.

Innehåll
Högkoncentrerat extrakt av Epimedium P.E. 99,5 % 50.

Innehåll

High concentrated extract of Epimedium P.E. 99.5 % 50.

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll <p><span><span style="font-size: 8pt; color: black; font-family: Verdana;" lang="EN-GB">High concentrated extract of Epimedium P.E. 99.5 % 50. </span></span></p>
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.