Lepigen X

I lager
SmartXLabs
89 kr/st
(Totalt 89 kr)
449 kr/st
(Totalt 449 kr)
3 st
398 kr/st
(Totalt 1 195 kr)

Lepigen X

Produktinformation

Tack vare en kombination av fem mycket potenta växtextrakt har vi framställt marknadens kraftfullaste fettförbrännare. LepigenX ökar ämnesomsättningen, dämpar hungern och ger extra energi. Produkten är lämplig för alla som snabbt vill gå ner i vikt utan att riskera onödiga bieffekter, den är dessutom förpackad som lättsvalda kapslar. Komponenterna verkar synergistiskt och förstärker varandras effekter.

Innehåll per kapsel:
LepigenX 600 mg Proprietary Blend, Grönt te-extrakt, Capsicum-extrakt, Panax ginseng, Piper negrum-extrakt.

Övrigt innehåll:
Kapselskal av gelatin, vegetabiliskt magnesiumstearat.

Rekommenderat intag:
2 kapslar, två gånger dagligen, 30–40 minuter före måltid. Intas med ca 3 dl vatten.

Förpackning:
100 kapslar (motsvarar 30 dagars förbrukning).

ATT TÄNKA PÅ:
Denna produkt bör inte användas av personer under 18år, ammande, gravida eller personer som lider av högt blodtryck, hjärtsjukdomar, migrän, psykiska besvär, förstorad prostata. Personer som medicinerar av läkare utskriven medicin skall alltid konsultera läkaren om lämpligheten att kombinera med LepigenX.

Innehåll

LepigenX 600 mg Proprietary Blend
Green Tea-extract
Capsicum-extract
Panax ginseng
Piper negrum-extract

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

People who bought this product also bought:
Acai...
249 kr
Motverkar för tidigt åldrande och gynnar allmänt välmående och viktminskning....
 
 
   
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll <p>LepigenX 600 mg Proprietary Blend<br />Green Tea-extract<br />Capsicum-extract<br />Panax ginseng<br />Piper negrum-extract</p>
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.