Manasul

I lager
SmartXLabs
199 kr/st
(Totalt 199 kr)

Manasul

Produktinformation

Manasul – Bantnings Te

Manasul är ett Te som är speciellt framtagen för att hjälpa dig att gå ner i vikt och få igång kropp och mage. Manasul bantningste är både gott, enkelt och utrensande, samtidigt som det hjälper dig att gå ner i vikt.

Gå ner i vikt ännu snabbare genom att kombinera våra övriga produkter med Manasul. Resultaten du kommer uppleva är enastående och du kommer märka hur enkelt och snabbt det är att gå ner i vikt.

Manasul är så effektivt att det på många håll runt om i Europa säljs på apotek. Det unika innehållet i manasul rensar ut slaggprodukter och sätter igång tarmfunktionen. Effekten låter sig inte vänta och redan när första koppen Manasul efter ett par timmar har passerat systemet märker du dess verkningar. Tack vare att Manasul verkligen fungerar har det genom mun-till-mun-reklam blivit det mest sålda viktminsknings- och detoxteet i Europa och Sverige.


• Hjälper dig gå ner 3-6 kilo extra i månaden
• Rensar ut slaggprodukter och rengör kroppen
• Sätter igång tarmfunktionen
• Får din kropp att enklare ta upp näring
• Enkelt, säkert och smakar gott

Övrigt om Manasul
• Manasul är speciellt framtagen för att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt och enkelt
• Manasul har funnits länge i Spanien och är ett välbeprövat bantningsté som är mycket omtyckt då det verkligen tycks fungera effektivt.
• Manasul är inte bara en bantningsprodukt utan den kan även rensa kroppen på gifter och kan hjälpa till vid förstoppning eller trög mage

Dosering
Lägg en tepåse i en kopp, häll på kokande vatten och låt dra i två till tre minuter. Drick en kopp om dagen. Bäst är det efter middagen. Börja med att dricka en kopp varannan dag i en vecka. Dricker du sedan efter varje middag så blir det inte svårt att gå ner i vikt och rensa kroppen.

Förpackning
50st tepåsar. Räcker till en månads förbrukning.

ATT TÄNKA PÅ:
- Att dricka ett stort glas vatten (50cl) innan måltid ökar effekten.
- Försök minska intaget av socker, fett och allt för myket kolhydrater
- Försök att promenera minst 20 minuter om dagen varannan dag.
- Drick en kopp Manasul efter middagen

Biverkningar
Eftersom Manasul är tillverkad av 100% örter och är sedan länge beprövat i Spanien så kan man påstå att det är i stort sätt biverkningsfritt. Då produkten är helt biverkningsfri kan precis alla använda den gammal som ung.

Ingredienser per dos (1 påse):
Cassia Angustifolia 1200 mg
Mentha Piperita 75 mg
Melissa Officianalis 75 mg
Glyzyrrhiza Glabra 75 mg
Pimpinela Anisum 75 mg

Innehåll

1 Tea bag

Cassia Angustifolia 1200 mg
Mentha Piperita 75 mg
Melissa Officianalis 75 mg
Glyzyrrhiza Glabra 75 mg
Pimpinela Anisum 75 mg

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

People who bought this product also bought:
LepXtreme är en viktminskningsprodukt som är anpassad för just dig och dina behov, oavsett vem du...
 
 
Acai...
249 kr
Motverkar för tidigt åldrande och gynnar allmänt välmående och viktminskning....
 
 
 
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll <p>1 Tea bag</p> <p><span>Cassia Angustifolia 1200 mg <br />Mentha Piperita 75 mg <br />Melissa Officianalis 75 mg <br />Glyzyrrhiza Glabra 75 mg <br />Pimpinela Anisum 75 mg</span></p>
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.