SuperCaps

I lager
SmartXLabs
89 kr/st
(Totalt 89 kr)
495 kr/st
(Totalt 495 kr)
3 st
495 kr/st
(Totalt 1 485 kr)

SuperCaps

Produktinformation

SuperCaps

SuperCaps är nu åter tillbaka och starkare än någonsin!

Våra SuperCaps behöver egentligen ingen närmare presentation. Varje kapsel innehåller 833 mg SuperCaps Thermogenic Blend, vilket ger dig en enorm energikick.

OBS! Denna produkt rekommenderar vi endast till dig som är van och använt liknande produkt tidigare.


Har ni Stackers med Efedra/Efedrin?
Detta är en av de vanligaste frågorna vi får, och svaret är nej – produkterna innehåller inte efedra.

Fungerar Stackers utan Efedra/Efedrin lika bra som tidigare?
Naturligtvis. Tillverkarna har under de senaste åren arbetat för att effektivt ersätta effekterna av ephedra med naturliga ingredienser. Denna nya stackerprodukt är baserad på en helt ny formula och åstakommer något som, tills helt nyligen, har ansetts omöjligt: Rejält ökad metabolism och en otroligt kraftfull fettförbränning, utan bieffekterna av efedra.

Får jag samma resultat med Stackers utan Efedra/Efedrin?
Ja. Varje produkt har en speciellt framtagen formula som ersatt Efedra/Efedrin och garanterar kraftfull fettförbränning och effektiv viktminskning.

Vad innehåller Stackers för ämnen?
Våra produkter innehåller ingredienser och örter som använts i årtusenden i kinesisk kultur, speciellt utvalda för att härma effekterna av Efedra. Utan några biverkningar.

Vilken Stacker fungerar bäst för mig?
Varje person är unik och varje person reagerar olika på Stackers, därför är det svårt att vet vilken Stacker som bäst för just dig. Alla våra stackers är utvalda för att ge dig kraftfull fettförbränning och en ordentlig energikick.

Hur använder jag Stackers?
Använd helst Stackers på morgonen efter frukost, efter lunch och tidigt på kvällen. Använd inte Stackers före sänggående. Läs alltid etiketten.

Vi arbetar bara med produkter som verkligen fungerar och ger resultat. Lider du av hetsätning, äter du mycket fet mat, eller vill du att dina muskler ska synas tydligare? Vi har något för alla.

Observera att stackerprodukterna är mycket starka och inte får användas av folk under 18 år.Dosering
1 kapsel om dagen.

Förpackning
60 kapslar

Innehåll
833mg SuperCaps Thermogenic Blend.

ATT TÄNKA PÅ:
Denna produkt bör inte användas av personer under 18år, ammande, gravida eller personer som lider av högt blodtryck, hjärtsjukdomar, migrän, psykiska besvär, förstorad prostata. Personer som medicinerar av läkare utskriven medicin skall alltid konsultera läkaren om lämpligheten att kombinera med SuperCaps.


Innehåll

833mg SuperCaps Thermogenic Blend.

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll 833mg SuperCaps Thermogenic Blend.
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.