Thermo Power X-STRONG

I lager
Therma Nutrition
92 kr/st
(Totalt 92 kr)
399 kr/st
(Totalt 399 kr)
3 st
399 kr/st
(Totalt 1 197 kr)

Thermo Power X-STRONG

Produktinformation

Just nu kan du beställa 6 burkar Thermo Power X-Strong för bara 329 kr/st


(Originalpris 595 kr/st)


Du sparar 266 kr/burk eller totalt hela 1596 kr när du beställer 6 burkar!


Thermo Power X-STRONG är för dig som vill nå reslutat ännu snabbare. Rekommenderas särskillt till dig som tidigare använt produkter som innehöll efedrin eller ephedra då effekten och styrkan i denna produkt är identisk med dessa substanser.


Thermo Power X-Strong bygger på ny forskningen inom viktminskning. Produkterna är framtagna för att du ska kunna gå ner i vikt oavsett om du vill gå ner 5 eller 50kg. Med Thermo Power kommer du inte märka någon skillnad från tidigare generationers av Stackers utan du bränner fett på samma sätt som med de gamla produkterna som innehöll efedrin.

Det här är en perfekt produkt för dig som vill gå ner i vikt. Thermo Power X-Strong är gjord av ämnen som maximerar din träning och muskeltillväxt samt bränner fett med hög hastighet.

Men nu till det bästa, för att du ska lyckas med Thermo Power X-Strong


* Du behöver inte vara i form
* Du behöver inte banta
* Du behöver inte träna
* Du behöver inte kämpa

Thermo Power är inte ett bantningspiller utan ett effektivt bantningsmedel.


* Inga biverkningar
* Ingen diet
* Ingen motion
* Effektiva resultat

Om du vill kan du äta mycket mat och samtidigt behålla din vikt. Thermo Power får dig dock att tappa din aptit och minskar även suget efter fet och söt mat. När du äter mindre och samtidigt ändå förbränner mer än vanligt så kommer du att gå ner i vikt.

Som vanligt så lämnar vi full nöjd kund garanti och du har inget att förlora när du använder Thermo Power utan vi lovar att du blir nöjd!DOSERING
1-2 kapslar, bäst effekt före frukost och innan lunch tillsammans med 50-100cl vatten.
Vi rekommenderar att du börjar med 1 kapsel och testar dig fram. Tag aldrig fler än 6 kapslar under 24 timmar.


 


FÖRPACKNING
60 snabbverkande kapslar. 
ATT TÄNKA PÅ
Detta näringstillskott är inte lämpligt för personer under 18 år. Rådgör först med läkare vid samtidig användning av andra medel och stimulansmedel som koffein. Får inte användas vid hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, glaukom, sköldkörtels-, njur- eller prostataproblem. Får inte användas om du är gravid eller ammar. Överskrid inte rekommenderad dos.

Innehåll

INNEHÅLL
900 mg Thermo Power Complex, L-Tyrosine, Beta-Phenylethylamine, Green Tea Extract, Chitosan Extract, Green Coffee Bean extract, Bitter Orange, Hoodia Gordonii, DL-Phenylalanine.

FAQ

Har du frågor angående denna produkt? Vill du veta hur du bäst använder den? Är du osäker på hur du ska dosera?

Kontakta vår kundtjänst som snabbt hjälper dig att besvara dina frågor samt ger dig tips och råd för att maximera dina resultat!

När får jag mina beställda produkter?

Vi skickar beställningarna dagligen och du bör ha din beställning 3-5 dagar efter du beställt.

Var är min order?

Alla våra ordrar skickar på ett sånt sätt att de går att spåras. Kontakta kundtjänst om du önskar veta statusen på din order.

Hur betalar jag?

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att bara erbjuda beprövade och säkra betalningsalternativ vi har därför valt Payson (VISA/MasterCard/Banköverföring) och PayPal (VISA/MasterCard) som betalningsalternativ.

Har du fler frågor?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Tillverkning

A.  PRODUKTSPECIFIKATION

   

  TYP:  2-delad hård kapsel                                                               

 

 

B.  TILLVERKNINGSPROCESS

 

  1. 1.  Råmaterial som levereras för NutraSmart-kapslarna placeras i karantän tills identifieringstester är gjorda och ursprunget har klargjorts.  Om materialet uppfyller branschkraven godkänns råmaterialet och släpps att gå vidare till steg 2.

 

  1. 2.  Vid släppet vägs materialet upp enligt specifikation i formeldokument.  Varje vägning görs två gånger för att minimera risken för felresultat.

 

 

  1. 3.  Samtliga aktiva ingredienser blandas enligt specifikationer och riktlinjer i formeln. Fyllning blandas inte i förrän blandningen av de aktiva ingredienserna är färdig. I detta skede klassificeras formeln som "Godkänd för granskning" vilket leder till steg 4.

 

  1. 4.  Formeln fylls i NutraSmart-kapslarna.  Viktspecifikationerna följs exakt enligt specifikationerna i formeln. 

 

 

  1. 5.  Det görs kvalitetskontroller vid olika tillfällen under hela tillverkningsprocessen. Var 45:e minut får tillverkningsteamet en statusrapport och denna verifieras manuellt på plats. Detta innebär dubbla kvalitetskontroller var 45:e minut.

 

  1. 6.  Kapslarna "dammas" av och rengörs för att få bort eventuell fyllning som kan ha kommit i kontakt med kapselns utsida. Därefter kommer kapslarna slutligen till laboratoriet för en sista kvalitetskontroll innan de buteljeras, etiketteras och lufttätas så att den slutliga produkten kan levereras ut till våra distributörer.  

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Innehåll <p><strong>INNEH&Aring;LL<br /> </strong>900 mg Thermo Power Complex, L-Tyrosine, Beta-Phenylethylamine, Green Tea Extract, Chitosan Extract, Green Coffee Bean extract, Bitter Orange, Hoodia Gordonii, DL-Phenylalanine.</p>
 
 
All Rights Reserved.
All trademarks are the property of their respective owners.